Välkommen!

Nu är din första dag nära, vilket känns spännande för oss och förhoppningsvis för dig med! Här vill vi vägleda dig inför din kommande introduktionstid, så att du ska känna dig trygg inför din första dag.

För att du inte ska missa matnyttig information innan din första dag, har vi skapat fem steg där du själv kan läsa om oss och klicka dig fram i din egna takt. Du kan alltid komma tillbaka till en sida och navigera om till det steg som du önskar.

Första dagen eller första tiden är unik för varje medarbetare och arbetsplats. Här följer några generella steg som vi vet med säkerhet att du kommer få gå igenom.

För att du ska må bra, trivas och känna dig trygg hos oss på Apoteksgruppen så har vi tagit fram ett flertal goda förmåner åt dig. Om du har några funderingar eller frågor om dina förmåner, ta gärna kontakt med din närmsta chef.

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek - tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen. Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan!

Vi hjälper 65 000 unika kunder varje dag

%

Vi ökade antalet e-handelskunder med 110% under 2020

Vi är en del av Oriola koncernen med nästan 4 300 experter

Vi har 64 drive-in apotek