HR-relaterade IT system

Här kommer vi berätta kortfattat om några av de IT-system du kommer att stöta på under din vardag hos oss. Det kan vara så att du inte berörs av alla system, men det skadar inte att ha koll på dessa system ändå.

LAGet är vårt HR-system där alla medarbetaruppgifter finns. I LAGet sparas t.ex. ditt anställningsavtal och andra dokument. Alla förändringar gällande anställningsvillkor, adress och kontonummer registreras i LAGet.

Om du är chef så kommer du ha tillgång till detta system för att hantera dina stjärnor och som medarbetare kan du vara inne och redigera din profil eller följa upp dokument som din chef har laddat upp i din profil.

Quinyx är ett webbaserat schemaläggnings- och tidsrapporteringsverktyg som används i våra apotek. Quinyx finns också som app för dig som anställd och kan laddas ner gratis både till android och IOS, för att hålla koll på ditt personliga schema. Om du är Apotekschef så kommer du ansvarar för inlogg, schemaläggning och kommer ha behörighet till Quinyx.

Vårt schemaläggningssystem berör endas våra stjärnor så jobbar ute på apoteken.

Jobylon är vårt rekryteringsverktyg, som på ett enkelt och proffsigt sätt kommer hjälpa dig om du någon gång behöver rekrytera.

I vår People-Portalen finns det färdiga guider och instruktionsvideo för att du på ett enkelt sätt ska komma igång med systemet. Om du har ytterligare frågor så kan du alltid sträcka ut en hand till våra rekryterare som gärna hjälper dig.

Vi hjälper 65 000 unika kunder varje dag

%

Vi ökade antalet e-handelskunder med 110% under 2020

Vi är en del av Oriola koncernen med nästan 4 300 experter

Vi har 64 drive-in apotek