Apotek

Vi är apoteket med oändliga möjligheter för dig som vill arbeta för ett friskare imorgon.

Vi bryr oss om våra kunder på riktigt! Vart än kunden befinner sig ska vi varje dag överträffa dennes förväntningar. Det krävs att vi har förmågan att se lösning ur ett större perspektiv, är service-minded och har ett kundfokus i världsklass.

Apotek

Vi har idag över 500 apotek runt om i Sverige. Du hittar oss från Skåne i syd till Lappland i norr, online i mobilen och på din dator. Oavsett vem kunden är så är vårt uppdrag att få varje kund att må lite bättre. För oss är det viktigt att se människan bakom behoven och därför är dina farmaceutiska kunskaper lika viktiga som ditt öppna sinne för nytänkande, samt ditt intresse för service och hälsa.

Med vår omtanke och stora stävan efter kundnöjdhet möter vi flera miljoner kunder årligen – Det innebär att vi har möjlighet att hjälpa flera hundratusen unika kunder varje dag till en bättre hälsa.

E- handel

Apoteksbranschen genomgår den största förändringen sedan apoteksmonopolet avskaffades – just digitalisering. Digitaliseringen har skapat en enorm e-handelstillväxt på grund av människans förändrade köpbeteenden. Vi på Kronans Apotek har en kraftigt växande e-handel och behovet från våra kunder växer sig starkare för varje dag.

Idag arbetar 20 ambitiösa farmaceuter på vår e-handel där vi varje dag hanterar ett stort antal läkemedelsbeställningar. Att arbeta som farmaceut på vår e-handel innebär att du arbetar med bearbetning och kvalitetssäkring av inkommande läkemedelsbeställningar och med utgående leveranser. Som farmaceut får du också möjlighet att vara med i utvecklingen av apotekets processer där samarbete mellan olika apoteks professioner är av stor vikt för vår framgång. Kundens förändrade behov och köpvanor gör att vi snabbt behöver tänka om och tänka nytt.

Under 2020 levererade vi imponerande siffror och ökade antal e-handelskunder med 110% och levererade fler än 1,1 miljoner kundordrar. Vi på Kronans Apotek ser alltid framåt och vill fortsätta hålla den taktpinne vi gör och har därför satt upp ambitiösa mål de kommande åren. Vi kommer att inom ramen för en sömlös kundupplevelse binda ihop vårt stora butiksnät med den digitala kundupplevelsen. Bollen är redan satt i rullning, men vi behöver fler talanger som leder denna förändring tillsammans med oss.

Vår e-handel finns såväl som i Enköping som på vårt servicekontor i Stockholm. Därför letar vi efter fler talanger som brinner för att tänka nytt och som vill vara med och forma den bästa digitala kundupplevelsen i apoteksbranschen!

Vill du också vara med på en spännande resa?

Kompetenspoolen – det flexibla arbetssättet

Då vi vill finnas till för alla, oavsett vem du är eller vad du söker finns det flexibla sätt att arbeta hos oss. En av våra viktigaste funktioner för att bemanna och utveckla våra apotek runt om i ladet är vår kompetenspool.

Vad är kompetenspoolen?

Det är en flexibel bemanningslösning för både dig som är farmaceut eller apotekstekniker. Som kompetenspoolare har du en viktig roll att bemanna våra olika apotek. Det kan du göra i en specifik region eller nationellt över hela landet, eller varför inte på något av våra systerbolag?

Här får du möjlighet till en varierad och flexibel vardag, där ingen dag är den andra lik. Med vår mångfald av kompetens och erfarenhet kan vi skapa förutsättningar och bidra till våra apotek, oavsett om det gäller specialisering inom ett område, ambulerande apotekschef eller om du helt enkelt är en person som trivs att ha en flexibel och varierande vardag.

Vill du också ha en flexibel vardag? Sök då våra lediga tjänster i kompetenspoolen eller connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om våra kommande lediga tjänster.