Vi är Kronans Apotek

Apotekskedjan som förenar utveckling med omtanke. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett friskare imorgon.

Det är tack vare alla våra 2 600 medarbetare som vi lyckas och varje medarbetare innehar en viktig roll för att driva företagets utveckling och lönsamhet framåt. Det är deras drivkraft och potential som får oss att lyckas!

Vi är den moderna och kundnära apotekskedjan som erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och välmående. Vi är den tredje största apotekskedjan i Sverige och har idag över 320 apotek från Skåne i syd till Lappland i norr, ett stort e-handels lager som ligger i Enköping samt ett modernt huvudkontor beläget i centrala Stockholm.

 

Utveckling rör på sig snabbt! Att arbeta med hälsa innebär för oss att vi hela tiden håller takten med resten av samhället. Vi rör oss därför ständigt framåt och tänker nytt. Se bara på vår kraftigt växande e-handel och alla våra nya tjänster för hälsa och välmående. Det är en spännande resa som vi hoppas att du vilja följa med på.

För de 65 000 kunder som vi möter dagligen är vi en partner för hälsa genom livet. Vi vill vara en del av ett friskare imorgon för dem, för våra 2,8 miljoner kundklubbsmedlemmar och för dig.

Vi är en del av den finska koncernen Oriola som är specialister på läkemedel och apoteksdistribution och vi har industrins bästa utbud av service och tjänster. Som en del av Oriola koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen.

Vill du också arbeta tillsammans för hälsa? Kom och jobba tillsammans med oss!