Student och nyfiken på Kronans värld?

Vi erbjuder praktik för dig som studerar till farmaceut. Ta chansen att bli en del av oss tidigt i din karriär!

Vill du praktisera tillsammans för hälsa?

Vi behöver hela tiden se med nya ögon då vi ständigt rör oss framåt. Vi är apotekskedjan som främjar våra studenters utveckling och tar vara på deras expertis och innovation. För oss är de farmaceutiska kunskaperna lika viktiga som ett öppet sinne för nytänkande och ett intresse för service och hälsa.

Att göra din praktik på Kronans Apotek är en väg rakt in i vår roliga apoteksvärlds där du får möta och lära dig av våra kompetenta medarbetare. Hos oss får du praktisk erfarenhet inför kommande arbetsliv, samtidigt som du kommer att utvecklas i din yrkesroll som farmaceut. Praktiken ser vi som en brygga mellan studierna och arbetslivet där vi ger dig de bästa förutsättningarna och den mest lärorika och roliga tiden du sent kommer glömma. Vårt mål är att Kronans Apotek ska vara det självklara valet efter din examen!

Varje år erbjuder flera hundra praktikplatser över hela landet, från längst upp i norr till lägst ner i syd. Vi hoppas att du också vill praktisera tillsammans för hälsa?

Kontakt: Har du några frågor angående praktiken vänligen mejla oss på: praktik@kronansapotek.se – Observera att övriga praktikönskemål från dig som inte är farmaceut eller apotekarstudent, hänvisas till närmaste apotek för att undersöka eventuella möjligheter att ta emot dig som praktikant.

Är du apotekare eller receptariestudent från universitet på Kronans Apotek erbjuder vi dig:

1800kr/mån

En gratifikation på 1800kr/mån (skattepliktig) efter avslutad praktik

Bidrag

Rese- och boendebidrag om du behöver resa mer än 50 min enkel tur varje dag

Utbildning

Kompetensutveckling i form av E-utbildningar

Kronan Dagen

En inspirerande praktikdag tillsammans med andra praktikanter samt nyckelpersoner från Kronans Apotek

Personalrabatt

Personalrabatt på handelsvaror i våra apotek

Möjlig anställning

Det viktigaste, möjlighet till anställning efter praktiken

Hör vad studenterna har att säga om oss

Tina Hansson

“Jag hade den bästa chefen och handledaren man kunde önska sig under min praktik. Det var en ovanligt bra praktikupplevelse och jag är tacksam att praktiken ledde till ett jobb”

Marina Verhelska

”Det bästa med att ha praktik på Kronans apotek är att alla är så snälla och du är omringad av duktiga kollegor som alltid hjälper till och peppar!”

Alexandra Isa

”Jag tycker att Kronans Apotek är väldigt bra arbetsgivare och praktiken gav mig verkligen en överblick av hur jobbet som farmaceut kommer att se ut.”