Sesam Khan

IT
Team Lead IT Support

Beskriv din avdelning/team?

Team IT-Support fokuserar framför allt på allt som rör Servicekontoret och dess medarbetare men även våra ledare ute i landet. Genom att vara administratörer i flera av våra viktigaste IT-miljöer vi har kan vi tydligt se den skillnad och påverkan vi har inom bolaget.

Din roligaste arbetsuppgift?

De roligaste uppgifterna är nog de som är allra svårast att lösa, en fråga som bollats mellan flera led som till slut hamnar rätt och alla involverade kan känna sig som en vinnare.

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Jag började som konsult på Kronans Apotek i slutet av 2016 och jag minns än idag hur kul det var att gå över till heltidsanställd, hur mina kollegor verkligen firade.

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

Att två bolag blir ett är handlar inte endast om att vi ser likadana ut ut mot kund och marknaden, i bakgrunden har jag jobbat hårt med att stötta flera projekt exempelvis IT-migrering av användarkonton och hårdvara men även integrationsarbeten. Tillsammans med mitt team har vi varit väldigt involverade med att se till att våra medarbetare har de förutsättningar som behövs för att kunna arbeta effektivt.

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Att träna är min största hobby, därför använder jag flertalet kosttillskott för att få ut det mesta av min träning. Kronans Apotek har många bra kosttillskott, mina favoriter är L-Arginin + Macaextrakt, B12 och Magnesium.

 

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

Jag trivs väldigt bra på kontoret och är på plats i princip varje dag, jag cyklar till jobbet vilket bidrar till att jag håller mig i bra form och känner mig pigg och redo för dagen. Att ha goda relationer till kollegor och bra stämning i teamet gör att jag känner mig bekväm i min roll.