Sahand Borna

Regionchef
Försäljning & Drift

Beskriv din avdelning/team?

Jobbar som Regionchef för Kronans apotek, region 9. Stockholm Södra, med 28 apotek, inklusive Gotland, och 19 fantastiska apotekschefer.

Din roligaste arbetsuppgift?

Att tillsammans med apotekscheferna och medarbetarna utveckla vår verksamhet och ge våra underbara kunder ett kundbemötande i världsklass!

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Det var när jag fick samtalet för 3 år sedan nästan nu, att jag har fått tjänsten som distriktschef som det hette tidigare då. Det var verkligen ett fint minne, eftersom jag verkligen såg fram emot rollen och få börja på Kronans apotek som jag hade hört så gott om av andra kollegor i branschen 😊

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

Man är väl stolt över mycket, men främst att jag alltid har företagshatten på och försöker alltid vara en ambassadör för Kronans apotek. För mig är det otroligt viktigt att representera sin arbetsgivare med stolthet och en stor portion engagemang!

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Just nu är min favorit Kronans apotek egna Tvål, som jag tycker håller verkligen en hög kvalité och doftar väldigt gott. Bra med goda dofter 😊

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“Jag tränar mycket privat för att det börjar där, att hälsan är bra, så att man orkar och har energi. Sen är det viktigt för mig att planera, strukturera för att dels få saker gjort på ett bra sätt, men främst att jag kan stötta mitt team och ge dem de bästa förutsättningar, så att de alltid kan känna sig trygga och kunna utveckla sina apotek tillsammans med sina medarbetare och ge våra kunder ett kundbemötande i världsklass!”