Saeed Sarhangpour

IT
IT- Tekniker

Min avdelning

Som it-tekniker arbetar man med olika former av support och problemlösning gällande it frågor. Oavsett om vår kund är en apotekschef, en SK medarbetare eller en extern leverantör arbetar vi varje dag för att överträffa deras förväntningar. Vi behöver ha ett servicemind i världsklass och tycka om att ställas inför nya utmaningar. Vi arbetar alltid pedagogiskt för att kunna förklara komplexa lösningar för olika målgrupper med olika nivåer av it- kunskap.

Jag gör skillnad, på riktigt!

Det bästa med att jobba som it- tekniker är när vi lyckas lösa problem för slutanvändare och får uppskattning och positiv feedback tillbaka. Varje dag som har jag kontakt med slutanvändare så känner jag att jag gör skillnad. Mitt fokus är alltid användaren och jag försöker alltid lösa de problem och frågor som uppstår. Det är också viktigt för mig att ta personens it-problem på allvar efter bästa förmåga. I mitt arbete gör jag skillnad på många sätt, till exempel så behöver många medarbetare snabbt nya arbetsredskap för att kunna göra sitt jobb. Det kan handla om att rädda filer från en dator eller en server eller felsöka en mjukvara där användaren snabbt behöver få sina problem åtgärdade för att hjälpa vår slutkund. Jag försöker inte bara se till att problemet är löst utan jag vill också att användaren är nöjd innan jag stänger ärendet.

Det bästa med Kronans Apotek?

“Det bästa med Kronans Apotek är den arbetsglädje, laganda och positiva inställningen som alla mina kollegor har. Det ger mig mycket energi och gör det roligt att komma till jobbet.”

Vad betyder hälsa för livet för dig?

“För mig är hälsa för livet ett välmående i vardagen. Det handlar då både om arbetsglädje men också om motivation.”