Osama Barakat

Distansapoteket
Farmaceut/teamledare

Beskriv din avdelning/team?

Jag arbetar som farmaceut på vårt Distansapotek i Enköping och är teamledare för vår administrativa orderhantering. Inom denna avdelning av produktionen hanterar vi eventuell handpåläggning på order, stora som små. Som exempel hanterar jag och kollegorna om ett paket påverkats under transport, kontakt med förskrivare vid frågor om förskrivningen eller om vi av någon anledning behöver göra ändringar på en order. Teamet består av väldigt kompetenta, trevliga och serviceinriktade farmaceuter med kunden i fokus.

Din roligaste arbetsuppgift?

Att lösa problem och hjälpa andra att lösa problem. Jag älskar frågor av teknisk karaktär och brinner för att använda mina kunskaper för att effektivisera våra arbetsprocesser vilket möjliggör att vi kan hjälpa våra kunder mer skyndsamt och kvalitetssäkert.

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Det var när vi flyttade till vår nya superfräscha site i slutet av januari 2023. Då hjälptes vi alla åt för att göra flytten så smidig som möjligt och vi lyckades suveränt. Vi var verkligen TILLSAMMANS. Och vi är det nu 🙂

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

Att jag försöker tänka utanför boxen. Att jag vågar och att jag tar initiativ är några egenskaper jag är stolt över, samtidigt som jag bär med mig att se till helheten.

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Kronans Apoteks Kökstvål. Jag fick det bland andra fina produkter som julklapp när jag var nyanställd. Det var min fru som ÄLSKADE produkten. Resten vet väl alla: Happy wife, happy life 🙂.

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“Jag mår bra när mina kollegor och medarbetare mår bra. Med massa skoj och positiv energi kan jag bidra till ökad team-känsla och gladare stämning.”