Oriola

Genom vårt högre syfte – ”Hälsa för livet” påverkas innebörden av vårt dagliga arbete, våra tjänster och lösningar då vi förbättrar människors och planetens hälsa och välmående

Vi är en del av den finska koncernen Oriola som är en börsnoterad koncern – med en central position på både den finska och svenska marknaden. Vår koncern består idag av mer än 4 300 experter i Sverige och Finland. Oriola erbjuder det bredaste utbudet av hälso- och välmåendetjänster och vi är specialister på läkemedels- och apoteksdistribution. Oriola hanterar alla apotekskedjors lagerhantering och distribution av receptbelagda och receptfria läkemedel. Vårt breda utbud av tjänster hjälper läkemedelsföretag, apotek, privat och offentlig sjukvård och andra operatörer inom området att lyckas.

Oriola är också marknadsledande inom dosdispensering med mer än 128 000 patienter. Vi hjälper våra kunder med deras läkemedelsanvändning varje dag, samt att vi hjälper samhället att sänka sjukvårdskostnaderna. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis samt utvecklande och inspirerande möjligheter inom hela koncernen.