Nilo Mir

HR
Digital Culture & Learning Specialist

Beskriv din avdelning/team?

Jag arbetar på C&D vilken är en del av HR-avdelningen och vi är en liten grupp på totalt 3 personer som arbetar med aktivt värdegrundsarbete (dvs kulturen på Kronans Apotek) och lärande och kompetensutveckling. Vi är alla ganska olika i vår grupp vilket gör oss till ett väldigt bra team skulle jag säga 😊

Din roligaste arbetsuppgift?

Jag tycker nog kombinationen är absolut roligast på mitt jobb. Dels det mer strategiska där olika initiativ utformas för organisationens välbefinnande, och dels det mer praktiska och kreativt skapande arbetet som att filma och redigera, utforma designa och utforma grafiskt material och trycksaker.

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Oh, den är lite svår. Finns en hel del. Kanske att som ny 2 veckor in på jobbet få ansvara för att projektleda en stor kick-off som var planerad, och som hade deadline typ 2 veckor fram. Det var lite svettigt…men väldigt kul och det blev en väldigt bra kick-off. Tycker också att det är jättekul att idén ”how you doin – vi bryr oss om att må bra” som en intern slogan verkligen landade och att den nu finns på en hel del av våra trycksaker. Så mina starkaste minnen är dem där jag har kunnat vara med och skapa något för organisationen som gjort människor glada på ett eller annat sätt.

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

Hmm..svårt. Jag vet att vad som gjort mig väldigt glad är, som jag redan nog har nämnt, alla olika kreativa initiativ som jag har blivit betrodd att få skapa. Och att jag har flera initiativ i pipen som både är affärsnära och med fokus på oss medarbetares välmående gör mig både glad och förväntansfull!

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Just nu gillar jag verkligen Kalla C-boost serum som är en blanding av c-vitamin och hyaloronsyra. Den är skön att applicera, mild och doftfri och framförallt – den plumpar och återfuktar vilket är 👌

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“Hmm… samma sak som jag gör utanför jobbet. Försöker vara inlyssnande till mig själv och förstå mina känslor, tankar och ageranden. På jobbet hjälper det ju att jag har en väldig fin dialog med min chef som faciliterar både att jag presterar bra och mår bra. Jag tror ju att det egentligen inte att det går att dra en gräns på mående i och utanför jobb. Vi är människor och inte maskiner och även fast vi rationellt kan dra skiljelinjer så mår vi känslomässigt som vi mår oavsett rum och tid. Men något som jag påminner mig om som brukar ge mig en lite lättare känsla är att inte ta så alvarligt på livet, att ha glimt i ögat och anamma lättsamhet i vardagen.”