Natasa Jovanovic

Entreprenörsägda apotek
Läkemedelsansvarig /Delägare

Beskriv din avdelning/team?

Vi som ingår i Team Hjärup är min driftiga kompanjon Eva och jag som är farmaceuter och delägare och som driver apoteket tillsammans med vår egenvårdsansvarig Milica. Vi har även tre duktiga timanställda som hjälper oss vid behov.

Eva och jag har länge delat samma dröm om att starta eget och när våra vägar korsades på Apoteksgruppen Svalöv så dröjde det inte länge innan vi började skissa på vårt apotek. Nu har vi varit verksamma i nästan tre månader och ingen dag är den andra lik. Vi trivs fantastiskt bra på vårt fina apotek och våra trevliga kunder i Hjärup, men även som egna företagare.

Din roligaste arbetsuppgift?

Kundmöten är alltid roligast! Att ha fria händer och få testa egna idéer samt ha lika engagerade personer runt omkring sig är oerhört inspirerande.

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Mitt starkaste minne måste ändå fortfarande vara dagen då vi på apoteket i Svalöv blev utsedda till årets apotek. Ett svårslaget ögonblick i min karriär, men det siktas högt även på entreprenörssidan.

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

Det är klart att vi ska vara stolta, för vi gör skillnad varje dag. Det är inte sällan vi får eloge från våra kunder för vårt arbete och det är fantastiskt upplyftande. Dock är jag mest stolt över framgångar som mina medarbetare har åstadkommit och att vi tillsammans har skapat en fantastisk kultur som nu lever vidare och sprider sig på olika apotek.

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Kronans våtservetter är en favorit.

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“Att alltid sträva efter en kreativ och personlig arbetsmiljö, där vi verkligen ser och lyfter varandra varje dag, det tycker jag är avgörande. På vårt apotek är vi ganska duktiga på att fördela arbetsbelastningen och vi fikar en hel del (vi jobbar mycket också).”