Moheimen Jamil

Kvalité och hållbarhet
Product Quality Assurance

Beskriv din avdelning/team?

Min avdelning heter Kvalitet och Farmaci, där vi jobbar med allt som har med regelverk och läkemedel att göra. Vi är helt enkelt en stödfunktion till både resterande huvudkontor samt till alla medarbetare på apoteken.

Vi består av en stor grupp medarbetare där vi har både centrala och regionala placeringar och roller, men där en stor gemenskap och samarbete finns som genomsyrar vårt arbete.

Din roligaste arbetsuppgift?

Som en kvalitetmänniska behöver man stötta där det finns behov för hjälp och förbättringar. Att bara få vara med och bidra och hjälpa till är superroligt! För tillfället är min roligaste arbetsuppgift är att jobba med EKO-certifiering och egenkontrollprogram av våra EKO-produkter som vi har på vår E-handel. Ju fler och säkrare EKO-produkter desto bättre och roligare för alla!

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Den första stora gemensamma kick-offen vi hade tidigare i år på Skansen för det nya Kronans Apotek är nog svårt att slå. Att få samlas allihop för första gången och lära känna varandra under trevliga och roliga former skapade en motivation och inspiration att tillsammans jobba mot våra mål.

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

Då jag har fått en ny roll efter sammanslagningen med Apoteksgruppen, i ett område där jag hade ingen erfarenhet alls i sedan tidigare, så är jag extremt stolt att jag på kort tid lärt mig allt som krävs för att bidra till det stora hela. Att få se det man har lagt ner energi och tid på ger fina resultat är något man alltid kan vara stolt över.

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Utan tvekan är det Gerimax-Daglig energi, med ginseng och massa andra nyttiga vitaminer och mineraler. Min storsäljande produkt när jag själv jobbade på apotek för flera år sedan. Särskilt under vinterhalvåret är den extra nödvändigt i det trötta och mörka vädret vi har i landet. Sedan gillar jag även väldigt mycket Kronans Apoteks egen handkräm som fungerar utmärkt till mina supertorra händer, och till ett väldigt rimligt pris!

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“Att ta regelbundna små pauser, oavsett hur stressigt det är, är viktigt för min del. Att bara pausa, backa några steg och andas lite får mig att komma tillbaka mer fokuserad och motiverad. Och alla fikastunder och icke jobbdiskussioner med kollegor är alltid trevligt. Sedan är det viktigt för mig att hitta en perfekt balans mellan arbete och fritid. Att ha ett flexibelt jobb och planera sin tid för att jag ska stressa mindre och må bra på mitt arbete.”