Michaela

Apotek
Regionchef

Min avdelning

Tillsammans med mina kollegor är vi ansiktet utåt för Kronans Apotek och representerar den största delen av affären – just apotek. Varje dag träffar vi kunder i alla åldersgrupper och hjälper dem med deras recept och ger rådgivning i användningen av läkemedel. På ett apotek är det händelserikt ”bakom kulisserna”, det är allt ifrån lagerhantering, kompetensutveckling, kundgaranti, beställning av läkemedel, kampanjer samt att se till att apoteket har ordning och reda i butiken.

Jag hjälper våra medarbetare att utvecklas och uppnå sina mål

Som regionchef i centrala Stockholm är mitt främsta ansvar att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare kan blomstra och nå sin fulla potential. Varje dag är en möjlighet för mig att arbeta för ett högre syfte, och det är en uppgift jag tar mycket seriöst.

Jag ser det som min huvudsakliga uppgift att stödja och guida våra fantastiska medarbetare. Jag tror på att skapa en kultur som främjar utveckling och måluppfyllelse. Det handlar inte bara om att sälja produkter, utan också om att skapa en meningsfull och givande arbetsmiljö där mina medarbetare känner sig uppmuntrade och engagerade.

Det bästa med Kronans Apotek?

“Det bästa med Kronans Apotek är möjligheten att utvecklas. Här får man möjlighet att prova olika roller inom företaget och anta nya utmaningar. Vi har också en fantastisk sammanhållning inom företaget och jag har så många trevliga kollegor jag fått förmånen att jobba tillsammans med.”

Vad betyder hälsa för livet för dig?

“Hälsa för livet är för mig att se till att jag mår bra på insidan då det sedan kommer speglas på utsidan.”