Lukas Fjell

Etablering
Project Manager

Beskriv din avdelning/team?

På etablering arbetar vi med att förädla vårt apoteksnät av fysiska apotek.
Idag har vi närmare 500 enheter ute i landet, varav ca 50 är entreprenörsägda.
Vi hanterar alla hyresavtal, Vi letar efter lägen att få etablera nya apotek på, vi bygger om och uppdaterar befintliga apotek och vi arbetar med underhåll av alla apotek.

Din roligaste arbetsuppgift?

Om jag ska välja en, så är det kanske inte en uppgift utan mer känslan av att öppna upp dörrarna till ett helt nytt apotek och möta kunderna. Allt jobb vi på etablering har lagt ner på ett sådant projekt, tillsammans med apotekspersonalen är oslagbart!

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Det var i samband med att jag började min tjänst och det välkomnandet man fick, den familjära atmosfären som genomsyrade allt. Då kände jag verkligen att här kommer jag att trivas.

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

Jag är nog mitt uppe i det projektet, vår omprofilering från att ha 200 apotek som heter Apoteksgruppen som nu ska få ny kostym och nytt namn – Kronans Apotek. Detta innebär både nytt yttre i form av fasadskyltar och foliering på skyltfönster, till det inre, där ny profilering får ta plats och byta ut gammalt. Det är ett stort gediget projekt där teamet har gjort en fantastisk projektering och tillsammans så får vi vara med och göra något historiskt inom apoteksvärlden.

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Som uppföljning på en föregående fråga, så trivs jag bra i naturen, så jag måste dela med mig av Kronans egna mygg & fästingspray, den gör sitt jobb och då är jag glad och nöjd!

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“Jag trivs nog som bäst när jag har mycket att göra och får arbeta ihop i projekt med kollegor över hela servicekontoret. När man ställs inför problem – och gemensamt löser dem. Men sen är även balansen viktig för mig mellan arbete och privat och då vänder jag mig ofta till naturen för återhämtning, där hämtar jag kraft.”