Klara Keysendal

Finans
System Accountant

Beskriv din avdelning/team?

Jag jobbar på Accounting och vi är en del av Business Support. Vi hanterar bolagets löpande redovisning och månadsbokslut. Vi säkerställer att våra kundfakturor går i väg till kund, vi ser till att attestanter i ExFlow får sin leverantörsfaktura för godkännande och vi ansvarar för att rätt kostnad hamnar i rätt månad. Sen gör vi mycket mycket mer, så som lageravstämningar, bankavstämningar, skatt och moms, viktigaste av allt skrattar och har roligt på vägen!

Din roligaste arbetsuppgift?

Jag som ekonom tycker siffror är det bästa som finns; allt från avstämning av konton till hantering av våra fakturor i vårt leverantörsfakturasystem ExFlow, stort som smått.

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Jag har många starka minnen från Kronans Apotek, hela 2023 har bestått av många förändringar och det som jag minns allra mest är allt vi har åstadkommit och kunnat fira under vägens gång. Ett av det starkaste är när vi tog hem Accounting som har varit outsourcad, mycket har varit nytt och allt har inte varit på plats. Från september månad har Accounting kunnat leverera månadsbokslut enligt deadline och detta har jag mina fantastiska kollegor att tacka för, vi alla lägger in en extra växel men framför allt att vi alla kompletterar varandra.

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

Det som jag är mest stolt över hittills i min roll är att jag får ta mycket ansvar, jag har varit med och byggt upp en fungerande leverantörsreskontra genom att implementerat två leverantörsfakturasystem, detta för att göra det mer användarvänligt för användaren och vi ser ett värde i att en apotekschef ska ha fokus på det som är viktigast, kunden. Jag som person är väldigt strukturerad och ordningsam, att få vara delaktig i att sätta rutiner och processer hur vi på Kronans Apotek ska jobba så effektivt som möjligt är något som jag brinner för och något som jag också känner mig extra stolt över.

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Jag har två favoritprodukter från vårt sortiment; Multi B Performance brustablett med smak av Citron/Lime och D-vitamin tuggtablett med smak av hallon. Alla behöver vi tillskott av vitaminer och mineraler 😉

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“För att jag ska må bra på jobbet behöver jag vara omringad av bra kollegor och det finns det på Kronans Apotek. Att varje måndag känna sig peppad för att man har en hel vecka att få jobba med sina kollegor som jag varje dag lär mig något nytt av och utmanas med. Men det som får mig att må bra just nu på jobbet är den så kallade ”15-pingisen”, varje dag kl 15 spelas en omgång pingis på kontoret, ett litet avbrott som ger mig energi de sista timmarna av arbetsdagen.”