Joakim Rossäng

IT
Lead Developer

Min avdelning

Vår it avdelning och mitt team är magin bakom kronansapotek.se och alla dess kringliggande system. Vi ansvarar för att bygga funktioner, infrastruktur och interaktioner med våra kunder på sajten. Dock slutar vi inte där, vi vill och behöver bli fler för att uppfylla vårt mål – att fler människor ska må bra – så snabbt vi bara kan!

Vi har skapat en miljö där allas kunskap kommer till nytta

Den mångfalden av expertis inom koncernen skulle jag vilja påstå är något vi tar tillvara varje dag. Varje dag får vi utlopp för den samlade expertisen som finns i vårt team och vi strävar efter att skapa en miljö där allas kunskap får synas och vara delaktig i utvecklingen av sajten. Den utveckling vi nu driver kräver all den interna kunskap och expertis som finns inom vårt team, allas kompetens och input är lika viktig. Det jag älskar med mitt jobb är att vi ständigt arbetar med spännande satsningar och utveckling av vår hemsida, det är det vi gör bäst. Ett av alla pågående utvecklingsområden vi fokuserar på just nu är våra expressleveranser, vilket innebär att man som kund ska kunna hämta sin order på ett apotek inom två timmar, det kallar jag snabbjobbat!

Det bästa med Kronans Apotek?

“Att vi får ansvarsfrihet i det vi gör och att vi som team får ansvara för hela processen – från idé till produktion. Det bästa är också att vi arbetar med tekniker i framkant och i en rolig och utvecklande miljö.”

Vad betyder hälsa för livet för dig?

“Hälsa för livet betyder för mig tillgänglighet. Vi vill skapa möjligheten för alla människor att ta del av kronans apoteks utbud och information på ett så enkelt och tillgängligt sätt som möjligt.”