Isabell Molander

HR
Social Media & Employer Branding Specialist

Min avdelning

Talent Acquisition & Employer Branding avdelningen på Kronans Apotek ansvarar för rekrytering, attraktion och talent management. Vår ambition är att attrahera morgondagens stjärnor och rekrytera dem på ett snabbt och effektivt sätt. Vi lägger stort fokus på strategisk talangförsörjning och genom vår förmåga att marknadsföra vårt arbetsgivarvarumärke, kommunicera det på arbetsmarknaden och slutligen attrahera de bästa talangerna skapar vi de bästa förutsättningarna för att bli konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.

Här finns oändliga möjligheter för dig som vill utvecklas

Vi har ambitionen att Kronans Apotek ska vara det självklara valet för alla kandidater och vi arbetar varje dag för att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

På kronans Apotek är det bara du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Jag hade aldrig trott att jag redan efter fyra månader skulle bli erbjuden en ny roll internt. Det känns fantastiskt att vara omringad av chefer som ser dina kompetenser och styrkor och vågar prova och utmana. Idag arbetar jag med employer branding på våra sociala medier och med andra stora employer branding projekt som exempelvis vår nylanserade karriärsida för att visa upp ”Kronans Apotek från insidan”. Då min roll kräver innovation och nytänkande dagligen, ser jag alltid saker från nya perspektiv vilket innebär att mitt jobb aldrig blir tråkigt! Det jag gillar med Kronans Apotek är tvärfunktionaliteten mellan olika avdelningar och att vi tar tillvara och nyttjar varandras kompetens. Det gör att jag får möjlighet att utveckla min kompetens inom ex. foto/film, kommunikation, marknadsföring, it m.m. Det gör mina olika visioner möjliga och gör att jag får utvecklas i min roll. Ingen är rädd att dela med sig av sin input och kompetens för att vi tillsammans ska bli bättre.

Det finns ett mindset i vårt team där vi provar nya saker – och sedan lär oss på vägen. Är man omsluten av kompetenta människor dagligen innebär det också att man själv bygger sin egen kompetens.

Det bästa med Kronans Apotek?

“Här finns enorm möjlighet till utveckling, det är bara du själv som sätter gränsen för vart och i vilken riktning du vill utvecklas. Vi delar också med oss av våra erfarenheter och kompetens vilket gör att man lär sig nya saker varje dag.”

Vad betyder hälsa för livet för dig?

“Hälsa för livet betyder för mig att omringa mig med saker som ger mig energi. Det kan både vara jobbmässigt och då möjligheten att få växa och utvecklas, till privatlivet där jag vill ha tid att umgås med min familj och mina vänner och då gärna äta och dricka gott.”