Elin Levin

Kundservice
Team Manager

Beskriv din avdelning/team?

Min avdelning består av 30 farmaceuter och tekniker, med ett starkt ledarteam i spetsen. Team manager Anki leder medarbetarna varje dag, Coach Linda stöttar och säkrar upp kundmöten i världsklass och Memona säkrar patientsäkerhet och kvalitet. Mycket av vårt arbete i ledarteamet förstärks då vi jobbar tätt med ledarteamet på 1st Line som utförs via vår samarbetspartner Webhelp.

Din roligaste arbetsuppgift?

? Min roligaste arbetsuppgift är varje dags utmaning i att hålla jämna steg med våra fantastiska kunder. Att tillsammans med mitt team finna lösningar på hur vi får det att hända här och nu. Den stora viljan i att vara en Kundservice i världsklass med förmågan att möta kundens behov även i morgon sporrar mig varje dag.

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Jag är tacksam för alla de möjligheter som funnits längs min väg under mina år på Kronan. Starka minnen från pandemin och dess utmaningar för oss på Kronan resulterade ändå i mkt positivt. Genom att rulla ut tjänsten ” Du ringer in vi kommer ut ” och Swish på alla apotek kunde vi möta kund där kund var just då- allt som oftast utanför apoteket. Tillsammans skapade vi upp ett helt nytt arbetssätt som då kändes utmanande att få på plats men som vi gjorde tillsammans!

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

För mig bär hela Kundservice teamet var sin krona. Deras engagemang och idéer tar oss framåt och banar vägen för den innovationskultur som vi i detta nu formar och stärker som team. Alla har möjlighet att framföra just sin idé i något vi kallar ”innovationshubben”. Där sker sedan urval löpande på de idéer som stöttar våra mål och vårt uppdrag framåt. Att få vara en del av detta och att göra det tillsammans gör mig stolt.

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Oj det finns mycket bra! Älskar kosttillskotten med Omega 3 från EMV och så här nära inpå jul är våra tryfflar med havssalt en riktig favorit!

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“Jag tar gärna walk n talk med mina kollegor, det är ett skönt avbrott som skapar plats för reflektion. Vi har även startat upp ett forum varje vecka där vi lyfter puckar som fastnat för att kunna hjälpa varandra att göra ett bra arbete.”