Charlotte Stenbeck

Affärsutveckling
Affärsutvecklingsdirektör

Min avdelning

Vår avdelning ansvarar för och driver Kronans Apoteks innovations- och utvecklingsagenda för att framtidssäkra vår affär och vårt kunderbjudande. Vår avdelning driver många typer av projekt, både större strategiska projekt, partnerskap, innovationsinitiativ, nya koncept och avancerad data och analysprodukter. Just nu arbetar vi för fullt för att kunna erbjuda våra produkter och tjänster i en helt ny kanal tillsammans med MatHem vilket är jättespännande.

Vi tar ett stort samhällsansvar när vi gör skillnad för kunden

Det känns fantastiskt att få arbeta för vårt högre syfte – hälsa för livet. Tillsammans tar vi ett stort samhällsansvar och det är något jag ofta känner i min roll som affärsutvecklare. Det är utvecklande och roligt att arbeta fram nya sätt att hjälpa våra kunder på som verkligen gör skillnad i deras liv och i deras vardag. Jag känner ett extra värde i mitt arbete när vi får kommentarer och feedback i våra kundundersökningar att vi som företag varit lyhörda och snabbfotade och som på riktigt gjort skillnad för kunden.

Något som ligger mig varmt om hjärtat är också att se våra medarbetare komma med nya idéer och förslag på tjänster och produkter. Det är fantastiskt att se hur de vågar testa nya saker och växa som personer. Tillsammans med mitt team och alla våra medarbetare försöker vi hela tiden förstå vad som är viktigt för att kunden ska kunna leva ett bra liv, oavsett om det inkluderar läkemedel eller inte, och därefter hitta nya smarta lösningar för en ännu hälsosammare framtid.  

Det bästa med Kronans Apotek?

“Det bästa är att vi har ett öppet och framåtblickande klimat. Vill man driva en förändring så är det fritt fram att göra det. Det är också simpelt att sätta ihop olika team då vi har bred kompetens inom företaget – och sedan bara köra.”

Vad betyder hälsa för livet för dig?

“För mig är hälsa för livet när man hela tiden försöker göra små saker för att må lite bättre. Det kan vara som individ, för sina närstående, för sina kollegor eller sina kunder.”