Beatrice Ander

Apotek
Apotekschef

Beskriv din avdelning/team?

Jag jobbar på Kronans Apotek i Kumla tillsammans med tre fantastiska farmaceuter och två tekniker.

Din roligaste arbetsuppgift?

Att ge superservice till kunderna är så himla kul! Jag vill att de ska gå härifrån med känslan att de vill återvända snarast för att vi är så trevliga!

Ditt bästa/finaste/starkaste minne på Kronans Apotek?

Jag har svårt att komma på någon speciell händelse som varit extra fin, men jag blir glad när kunderna bekräftar att det är trevligt att komma hit. Tex när de säger “Vad trevligt att du hälsar när man kommer hit.” Ett snabbt kvitto på att de uppskattar det!

Alla våra medarbetare förtjänar att bära en krona med stolthet – Vad är du stolt över att ha åstadkommit hittills i din roll?

I höstas bokade vi in en städdag där alla i personalen kom till apoteket en dag när vi hade stängt och hjälptes åt att röja, städa och organisera. Det blev så fint!! Och det fanns väldigt mycket grejer som inte användes som vi rensade ut. En skön känsla och lättare att hålla ordning nu!

Vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?

Det finns alltid en flaska Kronans duscholja i förrådet, det vill jag inte få tomt på, oavsett säsong tycker jag duscholja är toppen!

Vad gör du för att må-bra på jobbet?

“Jag går alltid in med inställningen att acceptera det jag inte kan förändra! Och så brukar jag tänka att om jag ändå måste göra det så kan jag ha kul under tiden. Det gör att jag älskar att gå till jobbet!”